Pealeht

2018.a Palamusel toimunud Suurel Sigadusel, tunnustati meie meeskonda, tervete searümpade küpsetamises 1. kohaga

Hinnakiri on täiendamisel.
Konkreetse pakkumise saamiseks palun meiega ühendust võtta.

Meie poole võib pöörduda alati kui teemaks on grillimine või barbecue.
Ette teatamisaeg peab olema vähemalt 7 päeva koduseal ja lambal, teiste elajate puhul vähemalt 4 nädalat etteteatada, mida varem oma soovist teada annate, seda parem.

Kuulatakse ära kõik soovid:
Sealiha (terve siga, searibi, seakoot jne)
Linnuliha (kana, part, hani, kalkun, vutt)
Veiseliha (härg)
Küülik
Metsiga (terve siga)

Vajadusel katame kogu Teie peolaua.

Oleme sigu küpsetanud väga paljudes erinevates Eestimaa paikades. Sünnipäevadele, pulma, firma suve- ja talvepäevadele on tellitud nii siga kuid ka kogu toitlustus (külm- ja soe laud).

Skeem on selline, et küpsetamine toimub üritusel mitme tunni jooksul kaasasolevas ahjus. Ahju ja küpsetusmaterjali toome autoga kaasa. Võimalik on ka juba ettevalmistatud ja küpsetatud loomale lihtsalt oma transpordiga järele tulla. Siis saab hinda nõksa alla lasta.

Barbecue küpsetamisel ei ole segavaks asjaoluks ilm. Oleme küpsetanud talvel pakasega ja tugeva tuulega, suvel paduvihmas.

Võimalik on ka tellida vardas küpsetamist, mis on küll veidi kallim, aga valmimis protsess on seda nauditavam.

Eksklusiivsema poole pealt on meil pakkuda küpsetamist maa sees. Maasees tehtuna läheb küll kauem, aga seda mõnusam on lõpptulemus. Sellisel viisil saab tervelt küpsetada lindu, siga ja lammast.

Võime teha ka kinkekomplekti nt: suitsuhani, juust, vein, kohvi ja šokolaad – puukorvis. Suitsupõrsas puukastis koos veini ja paari juustukeraga. Selliseid asju peab pikemalt ette teadma, et saaks kasti teha või korvi punuda.

Valmistoote hind sõltub suuresti sellest, mis hinnaga parajasti loomad saadaval on, samuti sellest, kuidas on bensiinihinnad. Saartele sõitmisega lisanduvad mõningad reisirahad, kõik on siiski läbirääkimiste küsimus.